top of page

Tarieven

Portret fotografie

Een foto die alleen ik kan maken, een unieke foto die herkenbaar is uit duizenden. Ik wil iets vastleggen dat als eeuwige herinnering past in jouw leven, en een plek verdient aan jouw muur.

 

De portret fotoshoots zijn in basis bij mij thuis in Middelburg maar is bij jou thuis, op een industriële locatie of in de natuur ook mogelijk. Zijn de foto's een cadeau aan je dierbare, voor LinkedIn, je cv of iets anders? Laat het mij dan even weten, zodat we hier rekening mee kunnen houden tijdens het fotograferen.

Meer informatie of een shoot plannen? Neem dan hier contact met ons op.

__________

Trouwfilm/ Trouwfoto's

Op jullie trouwdag draait alles om pure liefde en emotie. Het is aan mij om de dag vast te leggen zoals het is met al zijn mooie, kostbare, vrolijke en emotionele momenten. Pure momenten zonder daar iets aan te veranderen. Als trouwvideograaf onderscheiden we ons door het lef vanuit artistieke hoeken te filmen met oog voor detail en emoties. We leggen Trouwfilms vast op een cinematische manier met het beste beeld en geluidskwaliteit. Is dat geen overkill? In onze ogen niet. Want jullie trouwfilm is een film waar je nog tientallen jaren van gaat genieten.

Als trouwfotograaf draait het allemaal om het vastleggen van emotie. Wanneer het bruidspaar de foto’s terug ziet moeten ze het moment weer kunnen herbeleven. Dit doe ik door mezelf in te leven en te kijken naar de connecties tussen het bruidspaar, familie en vrienden. 

Benieuwd naar de pakketten voor jullie trouwfilm/ trouwfoto's? Bekijk de pakketten hier.

__________

 


Bedrijfsfilm


Een bedrijfsfilm is een kunstwerk waar we met uiterste precisie aan werken. Daarom zijn vaste tarieven voor een bedrijfsfilm lastig te bepalen. De prijs is namelijk gebaseerd op het aantal uren dat het kost om de film te maken. Denk hierbij aan de uren voor het creatieve filmscript, het filmen en de montage. Daarnaast telt het volgende mee:

  • Is er een voice-over?

  • Moet de bedrijfsfilm ondertiteld worden?

  • Zijn er acteurs of figuranten nodig?

  • Filmen we één dag op één locatie of een paar dagen in het buitenland?

  • Alleen een cameraman of ook een licht- en geluidsman?

 

De prijs van een bedrijfsfilm is dus afhankelijk van vele factoren, en daardoor is er voor elk budget een passende oplossing.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan hier contact met ons op.

bottom of page