Tarieven

Een foto die alleen ik kan maken, een unieke foto die herkenbaar is uit duizenden. Ik wil iets vastleggen dat als eeuwige herinnering past in jouw leven, en een plek verdient aan jouw muur.

 

In basis zijn de fotoshoots bij mij thuis in Middelburg maar is bij jou thuis, op een industriële locatie of in de natuur ook mogelijk. Zijn de foto's een cadeau aan je dierbare, voor LinkedIn, je cv of iets anders? Laat het mij dan even weten, zodat we hier rekening mee kunnen houden tijdens het fotograferen.

 

Als videograaf onderscheiden we ons door het lef vanuit artistieke hoeken te filmen met oog voor detail en emoties. We leggen Trouwfilms, bedrijfsfilms en promotiefilms vast op een cinematische manier met het beste beeld en geluidskwaliteit. Een bedrijfsfilm is een kunstwerk waar we met uiterste precisie aan werken. Daarom zijn vaste tarieven voor een bedrijfsfilm lastig te bepalen. De prijs is namelijk gebaseerd op het aantal uren dat het kost om de film te maken. Denk hierbij aan de uren voor het creatieve filmscript, het filmen en de montage. Daarnaast telt het volgende mee:

  • Is er een voice-over?

  • Moet de bedrijfsfilm ondertiteld worden?

  • Zijn er acteurs of figuranten nodig?

  • Filmen we één dag op één locatie of een paar dagen in het buitenland?

  • Alleen een cameraman of ook een licht- en geluidsman?

 

De prijs van een bedrijfsfilm is dus afhankelijk van vele factoren, en daardoor is er voor elk budget een passende oplossing. Voor bruiloften hebben we wel vaste pakketten!

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan hier contact met ons op.